9_edited.jpg

Fórum színjátszó - Zárt csoportok

Áprilisi zárt foglalkozásunk elindult, új csoportok szeptemberben!

Zárt csoportjainkban közel egy évig dolgozunk együtt egy 8-15 fős csoporttal heti három órában, 18.30-tól 21.30-ig, ami idő alatt létrehozunk egy színházi előadást a csoport által kiválasztott témában és tartalommal. A folyamat elkezdéséhez semmilyen előképzelttség nem szükséges. A folyamatok az elkészült előadások bemutatásával végződnek.

Jelenleg két zárt csoportunk fut: keddenként Viczay Zsuzsa és Áron Dávid, illetve szerdán Kardos Szása és Patócs Viki vezetésével indultak csoportjaink szeptembertől, előadásuk dátuma később érkezik.

 

Korábbi zárt csoportok előadásai

4 ember -> 4 ember

bemutató: 2022.02.26

Négy ember. Négy életút összefonódása. Egy különleges és új helyzet. Mi történik akkor, amikor a régi minták felbomlanak, de az új még képlékeny és nem nyújt biztos kapaszkodót?

Négy karaktert kísértünk végig az "újjászületés" korántsem egyszerű útján. A történet négy emberrel kezdődik és négy emberrel végződik. Zárt csoportunk előadása a két végpont közötti folyamatba nyújtott betekintést.

Az előadás szereplői: Andrásfay Endre, Bakos Júlia, Bognár Gábor, Hodovány Zsolt, Höwler Izabella, Jade Ducretot, Lajos Bernadett, Loboda Vivien, Rózsavölgyi Dorottya, Svantek Dominika, Szőnyei András.

A csoport trénerei Csizmadia Ildi és Sági Soma voltak.

ERD_3990_edited.png

#sohasemkéső

bemutató: 2021.06.26

#sohasemkéső - vagy mégis?

Az újrakezdés ezerféle arcával szembesülünk életünk során. Mikor érdemes újrakezdeni? Lehet, hogy nem éri meg? Mi a jó döntés?

A karaktereket különböző élethelyzetekben láthatjuk, amelyek mind az újrakezdés kérdésköréhez kapcsolódnak. Ki tiszta lappal távozik, ki nem

Az előadás szereplői: Csirik Márton, Halmos Dániel, Horváth Tamás, Kisgyörgy Nikoletta, Nyéky Miklós, Fabien Snauwart, Wollner Mátyás,Zsák Tamás.
A csoport trénerei Kardos Szása és Viczay Zsuzsa voltak.

Fórum Fesztivál_20210626 (84 of 181).jpg

Hétfői zárt csoport

bemutató: világjárvány miatt elmaradt

2020-ban indult hétfői zárt csoportunk egy év munka után sajnos, a világjárvány következményei miatt, előadás nélkül fejezte be folyamatát.
A csoport résztvevői a lezáráskor: Éliàs Anna Júlia, Félix Dóra, Jakab János, Schiller Katalin, Tóth Annabella, Tóth László
A csoport trénerei Áron Dávid és Schefcsik Orsolya voltak.

IMG_7430.HEIC

Szerdai Zárt Csoport

bemutató: világjárvány miatt elmaradt


A 7. évadi szerdai zárt csoport  másfél év (2019 szeptember - 2021 június) munka után zárult le, a világjárvány miatta nehézségek sajnos megakadályozták az előadás létrejöttét.

Témájuk a tanult tehetetlenség volt.

A csoport résztvevői a lezáráskor: Bálint Nóra, Kis Erika, Lukács Éva Fruzsina, Metál Ádám, Muhi Éva, Nagy Nikolett, Stekler Tamás, Tóth Zsuzsanna

A csoport trénerei Csizmadia Ildikó és Frigyik Aldó voltak.

IMG_20191120_214900_edited.jpg

Hétfői zárt csoport

bemutató: világjárvány miatt elmaradt

A 7. évadi hétfői zárt csoport  egy év munka után zárult le, a világjárvány miatta nehézségek sajnos megakadályozták az előadás létrejöttét.

A csoport résztvevői:Czine Gréta, Csák Andrea, Félix Dóra, Hegedűs Ervin, Juhász-Sponga Beáta, Koncz Ádám, Kovács Kristóf, Lengyel Zoltán, Madár Dóra, Moravcsik Dóra, Nyéki Miklós, Szilágyi Péter

A csoport trénerei Gazdag Jutka és Schefcsik Orsi voltak.

hétfői4_edited.jpg

Tejes Káosz

bemutató: 2019.06. 21.

Luca szereti a csirkepörköltet. Robi nem eszik húst. Luca szereti a rendet. Robi szereti a szabadságot. Luca közel áll az apukájához. Robi nem ismeri az apukáját. Luca szereti Robit. Robi szereti Lucát. Talán alakulhatott volna másképp is. De az ő történetük így alakult.

Az előadás szereplői: Áron Dávid, Cseh Szilvia, Štefan Krakovský, Sági Soma, Patócs Viktória, Tóth Angéla
A csoport trénerei Kardos Szása és Montvai Hanna voltak.

UqAxsmYE.jpeg

Pár kapcsolat

bemutató: 2019. 06. 14.

Ha őszintén szembe merünk nézni egy akadállyal az már megoldás lehet vagy csak az első lépés a megoldás felé? Mely akadályokat kell vagy lehet megoldani?

Az előadás szereplői: Avarkeszi Kata, Kepics Zsanett, Kovács Dorottya, Kubitsch Róbert, Márczi Anna, Nagy Anikó, Székely Ilona, Verbényi Zoltán

A csoport trénerei Csizmadia Ildikó és Huszka Levente voltak.

DSC_0286.jpg

Fájdalommentesen

Bemutató: 2019.06.08.

Az élet folyamatos és sokféle búcsúkból áll.
Lehet álarcok nélkül élni?
Van remény.

Az előadás szereplői: Bujk Zsuzsa, Krámli András, Liptai Lívia, Mátrai Nóra, Mészáros Zoltán, Válóczy Balázs, Zömbik Zsófia 
A csoport trénerei Kardos Szása és Montvai Hanna voltak.

YQIXdz54.jpeg

Keddi Konszern

bemutató: 2018.03.28.

A rideg valóságból hogy találhatsz kiutat? S egy elrontott életet hogy tehetsz rendbe? Csodás álmok jönnek, hiszen van egy sziget valahol. Valahol, ahol bármi megtörténhet. 

Az előadás szereplői: Erdélyi Balázs, Farkas Laura, Máté-Tóth Anna, Nagy Gábor, Szécsényi-Farkas Vid, Szigeti Gergő, Szőke Károly; illetve együtt dolgoztunk még Simoncsics Zsófival és Haász Kristóffal

A csoport trénerei Csizmadia Ildikó és Montvai Hanna voltak.

Scene-11.jpg

Help

bemutató: 2018.03.28.

Dóra vagyok, a kislányom miatt telefonálok. Annyira kétségbe vagyok esve, nem tudom mit csináljak. Gyönyörű, csinos, okos… és mégis egyedül van, de már két éve! És úgy csinál, mintha ez így rendben lenne!

Az előadás szereplői: Domonkos Réka, Marosvölgyi Niki, Nagy Viktor, Ruzsa Gábor, Sipos István, Tamás Lili, Timár Attila, illetve együtt dolgoztunk még Blága Sándorral.

A csoport trénerei Schefcsik Orsolya és Vojtek Ildikó, valamint Huszka Levente voltak.

DSC_5821.jpg

Kettty

bemutató: 2016.06.09.

Te normális vagy?
"Annak tartom magam" - válaszolhatnánk.
Ezt a választ adja Enikő, Robi és Pepe is.
Mások azonban ezzel nem biztos, hogy egyetértenek.

Az előadás szereplői: "Berci", Botka Ákos, Frigyik Aldó, Huszka Levente, Kardos Szandi, Németh Barna, Viczay Zsuzsa, Vojtek Ildikó, illetve együtt dolgoztunk még Kepics Zsanival és Plopp Péterrel!

A csoport trénerei Benedek György és Montvai Hanna voltak.

babák.png

NEM

bemutató: 2015. 07. 13.

Kinek a kezében van a térkép, amikor eltévedünk?
Mennyiben határozza meg a nemünk mások reakcióit?
A királylánynak tényleg férjhez kell mennie?
A cselédlány tényleg tűrjön el mindent szó nélkül?
Előadásunk mesei keretben vizsgálja a társadalmi nemi szerepeket.

Az előadás szereplői: Borbás Gergő, Danyi Bálint, Tulkán Viktória,
Viczay Zsuzsa, Vojtek Ildikó

A csoport trénerei Benedek György és Montvai Hanna voltak.

11014954_880830108621216_631063343903588