top of page
IMG_1745.jpg
honlap (13).png

Fórum impró

minden hónapban, két formációban

sárga pöttyök.png

Éld át velünk, hogyan születik történet a pillanatból!

Improvizációs estjeinken minden akkor és ott születik a színpadon, ahogy épp a játszóknak az eszébe jut! Az estének egy vagy két tréner biztosítja azt a laza keretet, amelyben kibontakoznak a játszók. 

Te ki mernéd mondani a hirtelen gondolataidat?

Fórum impró_f.png

Következő előadás

10. évad COVEREK (30).png
Fórum Impró: Figyu, az van...
Helyszín: RS9 Vallai kert, Budapest, Rumbach Sebestyén u. 9, 1075

Időpont: 2023. április 21. 19.00
 

Három részes improvizációs sorozatunk utolsó része, amelyben ismét a Fórum vezetősége látható a színpadon, Schefcsik Orsi rendezésében, Nemeskéri Csaba zenei kíséretével.

Anchor 1

Videók

  • YouTube

Előadás Formák

Bőségtál

Ebben a formánkban pusztán annyit tudunk előre, hogy az előadás elején összegyűjtünk egy nagy közös bőségtálat az aznapi hirtelen ötleteinkből, az előadás további jelenetei pedig ebből fognak csipegetni.

Figyu, az van...

Három részes improvizációs előadás sorozatunk fókuszában a döntéseink, választásaink, önmagunk felvállalása illetve az odáig vezető út állnak.

Hogyan lehetek önazonos, hogyan változtatja meg a döntések sorozata a környezetet? Létezik-e rossz döntés? És vajon milyen történéseket indítanak be az új játékszabályok a különböző karakterek életében?

Miközben

A korábbi évad két impró csoportjából ismét többen döntöttek úgy, hogy tovább ismerkednek ezzel az izgalmas színházi formával. Ezúttal őket láthatjátok színpadon, egy vadiúj formációban. Az előadás minden része improvizáció. Pusztán annyit tudunk előre, hogy a jeleneteket egymásból egy varázsszó fogja előhívni: Miközben...

Korábbi csoportjaink

bottom of page