Az előadás telházas!
IMG_1745.jpg
honlap (13).png

Fórum impró

minden hónapban, két formációban

sárga pöttyök.png

Éld át velünk, hogyan születik történet a pillanatból!

Improvizációs estjeinken minden akkor és ott születik a színpadon, ahogy épp a játszóknak az eszébe jut! Az estének egy vagy két tréner biztosítja azt a laza keretet, amelyben kibontakoznak a játszók. 

Te ki mernéd mondani a hirtelen gondolataidat?

Fórum impró_f.png

Következő Előadás

10. évad COVEREK (11).png
Fórum Impró: Miközben

A korábbi évad két impró csoportjából ismét többen döntöttek úgy, hogy tovább ismerkednek ezzel az izgalmas színházi formával. Ezúttal őket láthatjátok színpadon, egy vadiúj formációban.

Az előadás minden része improvizáció. Pusztán annyit tudunk előre, hogy a jeleneteket egymásból egy varázsszó fogja előhívni: Miközben...

Szereplők: Botka Ákos, Éliás Anna, Frigyik Aldó, Halmos Dani, Karsai Tamás, Nagy Niki, Fabien Snauwaert, Tóth Bella, Verbényi Zoli, Viczay Zsuzsa, Wollner Matyi, Zömbik Zsófi

Rendezők: Csizmadia Ildi és Montvai Hanna

Zene: Nemeskéri Csaba

 

Időpont: 2022.12.03. 19.00

Helyszín: RS9 Vallai kert (Budapest, Rumbach Sebestyén u. 9, 1075)
Jegyár: 3500 Ft

Videók

  • YouTube

Előadás Formák

Spontán

Egy órányi játék a ti szórakoztatásotokra!

Mi sem tudjuk, hogy az adott pillanatban mi jut majd eszükbe, éljétek át velünk ezt az egyszeri és megismételhetetlen estét!

A játék keretét klasszikus improvizációs rövidformák színesítik.

Figyu, az van...

Három részes improvizációs előadás sorozatunk fókuszában a döntéseink, választásaink, önmagunk felvállalása illetve az odáig vezető út állnak.

Hogyan lehetek önazonos, hogyan változtatja meg a döntések sorozata a környezetet? Létezik-e rossz döntés? És vajon milyen történéseket indítanak be az új játékszabályok a különböző karakterek életében?

Miközben

A korábbi évad két impró csoportjából ismét többen döntöttek úgy, hogy tovább ismerkednek ezzel az izgalmas színházi formával. Ezúttal őket láthatjátok színpadon, egy vadiúj formációban. Az előadás minden része improvizáció. Pusztán annyit tudunk előre, hogy a jeleneteket egymásból egy varázsszó fogja előhívni: Miközben...

Korábbi csoportjaink