Soft skill fejlesztő és csapatépítő tréningek

Fejleszd magad egyénileg vagy csapatosan, de játékosan!

Csapatépítő tréning

Asszertív kommunikációs tréning

Prezentációs skillek tréning

Fórum2021_20210911 (31 of 1).jpg
Fórum2021_20210911 (26 of 1).jpg
Fórum2021_20210911 (46 of 1).jpg

Felhőtlen szórakozás interaktív játékokkal a jó csoportdinamika kialakításáért

Játékos készségfejlesztés a sikeresen működő vállalati kultúra kialakításához

Improvizációs-játékos metódus a magabiztos nyilvános beszédért

Vége az unalmas csapatépítő tréningeknek, ahol mindenki csak azzal beszélget, akit ismer. Csapatépítő tréningünkön könnyed, vicces ön- és társismereti játékokat játszunk, amik biztosítják az önfeledt szórakozást, segítik az ismerkedést és fejlesztik az együttműködést. Garantáltan remek hangulat!

A kommunikáció mindennapi része az életünknek. Volt már munkahelyi konfliktusod, amit nehéz volt kezelni? Előfordult már, hogy egy csapatmunka során elbeszéltetek egymás mellett a kollégáddal? A tréning során megismerkedünk a komplex kommunikációs stratégiákkal interperszonális és csoportos szinten. Együtt gondolkodunk a konfliktuskezelési stratégiákról, kipróbáljuk hogy tudunk aktívan figyelni egymásra. Az alkalmazott színjátszás módszerével, játékosan alakíthatjuk ki a hatékony kooperációt és tudatos szükségletkifejezést.

Volt már, hogy nehézséget okozott sok ember előtt beszélni? Úgy érzed nem tudod közönség előtt érdemben kifejezni magad? Egy prezentáció eredményessége nem csak a jól felépített, szakszerű szövegből áll. A tréning során tudatosíthatod magadban a nonverbális kommunikáció fontosságát, a szituációs-improvizációs helyzetekben pedig tét nélkül kipróbálhatod magad prezentációs helyzetekben.

Tárgyalástechnikák tréning

Vezetői skillek tréning

Fórum2021_20210911 (151 of 1).jpg
Fórum2021_20210911 (82 of 1).jpg

Szimulációs játékok az egyéni és csoportos tárgyalási dinamikák hatékony működtetéséhez

Vezetői kompetencia- és készségfejlesztés Fórumszínházi módszertannal

Milyen egy jó tárgyalás? Hogy lehet megteremteni a win-win szituációkat? Mik a megfelelő kérdések? A tréning során a fórumszínház módszerével dolgozunk, mely lehetőséget nyújt egy bármilyen tárgyalás szimulálására, ahol közösen kipróbáljuk a különböző kérdezéstechnikákat, stratégiákat. Játékosan fejlesztjük az érdekérvényesítést, a hatékony tárgyalási dinamika kialakításához.

Milyen egy jó vezető? Hogy tudja hatékonyan irányítani a csapatát? Mitől lesz sikeres az adott pozícióban? Egy vezetőnek széles eszköztárral kell rendelkeznie. Az asszertív kommunikáció, a csapattagok motiválása, a vállalti kultúra kialakítása nagyrészt az ő feladata. Fejlesztő tréningünkön ezeken a kérdéseken gondolkodunk együtt és játékos, fórumszínházi módszerrel keressük közösen a válaszokat.